Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Хто ж здійснив обрізання дерев у центрі міста?

Дата: 30.01.2017 17:21
Кількість переглядів: 809

Фото без опису

Бобринчани знову стурбовані  - у місті продовжують нахабно  вирубувати дерева, особливо не цікавлячись думкою жителів.  Мешканці центральної частини  міста обурило  жорстоке підрізання дерев по вул.Миколаївській (Леніна). Йдучи по центральній вулиці міста, в очі кидається, що від каштанів, які є прикрасою вулиці та дають затінок в спеку, залишилися тільки стовбури.  Тож небайдужі мешканці звернулися до міського голови Валерія Сніжка, щоб він пояснив, хто займається знищенням зелених насаджень на центральній вулиці міста. Валерій Вадимович пояснив, що міська рада не має відношення до цього вчинку та ніякого ордеру на видалення зелених насаджень по вул. Миколаївській виконавчий комітет Бобринецької міської ради не надавав. За фактом правопорушення мешканці подали заяву до поліції для встановлення осіб, що здійснювали злодіяння. В результаті проведеної перевірки  фактів працівниками поліції було встановлено, що обрізання дерев здійснювалося особами за вказівкою депутатів міської ради Гранкіна В.В. та районної ради Секрет З.Ф. Нагадаємо, що це вже не перший випадок, коли з усного дозволу депутатів знищуються зелені насадження на території міста. Тільки за минулий тиждень було зафіксовано три такі випадки. Прикро, що депутати місцевих рад не дотримуються своїх обов’язків, як представників інтересів територіальної громади і людей, які їх обрали та лобіюють тільки свою зацікавленість.

Міська рада активно бореться з незаконним знищенням зелених насаджень, адже набагато приємніше спостерігати зелені та охайні вулиці, ніж  голі будівлі.

Оформити дозвіл на видалення зелених насаджень досить просто. А тому, закликаємо людей у випадку, якщо ви бачите, як хтось знищує дерева – викликайте поліцію. Якщо ордеру на вирубку немає – мешканці території мають на це повне право.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь