Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулися урочистості з нагоди Дня Захисника України

Дата: 12.10.2017 17:16
Кількість переглядів: 2150

Фото без опису

12 жовтня відбулися урочисті заходи до Дня захисника України, що співпадає  з Покровою Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва, та відзначається 14 жовтня.  Святкування  Дня захисника України саме 14 жовтня тісно пов’язане з історичною традицією вшанування українських козаків та відзначення свята Покрови Пресвятої Богородиці. Це свято об'єднує країну, закликає всіх до згуртованості перед сучасними викликами і загрозами.  Із давніх-давен українці особливо шанують оборонців рідної землі, які не шкодували життя і здоров’я заради свободи України та її народу. В боях за Батьківщину наші співвітчизники заслужено здобули славу неперевершених воїнів. В цей день ми вшановуємо мужність і героїзм наших захисників незалежності і територіальної цілісності України, військові традиції та перемоги українського народу.

 З нагоди Дня захисника України в районному будинку культури відбувся святковий концерт, присвячений  справжнім козакам, що захищали цілісність  неньки Україну  з давніх-давен і  до сьогодення.  На початку урочистої частини до захисників України звернувся  перший заступник міського голови Валентин Висоцький, який привітав від імені міського голови Валерія Сніжка, депутатського корпусу, виконавчого комітету міської ради з величним національним святом - Днем захисника України  мужніх оборонців та визволителів рідної землі. Валентин Іванович нагородив  відзнакою Кіровоградської області  «За мужність і відвагу»  учасників бойових дій в зоні АТО -  ЛАВРУСЕНКА Андрія  Анатолійовича та РУССО Віктора  Івановича. Також були оголошені подяки Бобринецької міської ради та вручені подарункові набори   за мужність та відвагу, активну життєву позицію, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені при виконанні службових обов’язків, та з нагоди Дня захисника України:

ГРИЦЕНКУ Олександру Володимировичу – учаснику бойових дій, слюсарю – сантехніку комунального підприємства Бобринецької міської ради «Комунальник»;

КІМЕРЛЕ Юрію Борисовичу – вантажнику комунального підприємства Бобринецької міської ради «Комунальник»;

КОСТЯКУ Ярославу Васильовичу – члену виконавчого комітету Бобринецької міської ради.

Також привітали присутніх голова Бобринецької районної державної адміністрації Сергій Шевченко, військовий комісар Микола Капітоненко та учасник АТО Михайло Дерев’янченко. По закінченню урочистої частини розпочався святковий концерт, під час якого аматори районного будинку культури та вихованці районної школи мистецтв своїми піснями та танцями вітали мужніх синів України з їх професійним святом.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь