Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Дитяче свято «Літній день під жовто-блакитним стягом»

Дата: 25.08.2016 11:11
Кількість переглядів: 953

23 серпня  в міському парку ім. Кропивницького на літньому танцювальному майданчику Бобринецькою міською радою за підтримки Аграрної партії України проведено патріотичний  розважальний захід для дітей, присвячений Дню Державного прапора та 25-й річниці незалежності  України.  

Міський голова     Сніжко В.В. поздоровив усіх присутніх на заході з Днем Державного прапора і Днем незалежності України. Валерій Вадимович значив, що саме від патріотичного духу дітей залежить майбутнє нашої неньки-України. Також до дітей  з вітальними словами звернувся голова районного осередку аграрної партії Крутько Ю.М.

Всі учасники розважальної програми, поділилися  на 3 команди та з неабияким азартом приймали участь у квесті «Літній день під жовто-блакитним стягом», умовами якого було знайти частини та зібрати пазл із державною та місцевою  символікою. У перервах між конкурсами гостей свята розважали запальними танцями та патріотичними піснями у виконанні юних місцевих талантів.

Та найцікавіше на дітлахів чекало наприкінці свята – пінна дискотека, яка принесла їм величезну масу позитивних емоцій. Наприкінці свята діти отримали морозиво та солодку вату від Аграрної партії України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь