Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Дитяче свято «Літній день під жовто-блакитним стягом»

Дата: 25.08.2016 11:11
Кількість переглядів: 976

Фото без опису

23 серпня  в міському парку ім. Кропивницького на літньому танцювальному майданчику Бобринецькою міською радою за підтримки Аграрної партії України проведено патріотичний  розважальний захід для дітей, присвячений Дню Державного прапора та 25-й річниці незалежності  України.  

Міський голова     Сніжко В.В. поздоровив усіх присутніх на заході з Днем Державного прапора і Днем незалежності України. Валерій Вадимович значив, що саме від патріотичного духу дітей залежить майбутнє нашої неньки-України. Також до дітей  з вітальними словами звернувся голова районного осередку аграрної партії Крутько Ю.М.

Всі учасники розважальної програми, поділилися  на 3 команди та з неабияким азартом приймали участь у квесті «Літній день під жовто-блакитним стягом», умовами якого було знайти частини та зібрати пазл із державною та місцевою  символікою. У перервах між конкурсами гостей свята розважали запальними танцями та патріотичними піснями у виконанні юних місцевих талантів.

Та найцікавіше на дітлахів чекало наприкінці свята – пінна дискотека, яка принесла їм величезну масу позитивних емоцій. Наприкінці свята діти отримали морозиво та солодку вату від Аграрної партії України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь