Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Учитель навчається все життя!

Дата: 17.02.2017 17:10
Кількість переглядів: 889

Фото без опису

За ініціативи методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту міської ради (завідувач Синьогуб І.Ю.) на базі Комунального закладу «Навчально-виховний комплекс «Гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1» відбувся семінар-тренінг «Інтернет-сервіси в освітньому просторі» для методичного активу, педагогічних працівників загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів міста за участю завідувача навчально-методичного центру дистанційного навчання КЗ «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» Литвиненко Ольги Валентинівни.

Під час роботи семінару-практикуму було розглянуто такі питання: «Технології дистанційного навчання: від теорії до практики», «Особливості роботи педагогічних працівників закладу в оболонці Moodle».

Литвиненко О.В. ознайомила присутніх з можливостями інтернет-сервісів у ході створення дидактичних матеріалів для використання у навчально-виховному процесі: колекцією інтерактивних вправ (ітернет-сервіс LearningApps), хмарами тегів, створенням фото-колажів та ментальних карт.

Учасники семінару обговорили питання щодо можливостей проведення дистанційного навчання для педагогічних працівників на базі комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної освіти імені Василя Сухомлинського» в курсовий і міжкурсовий період та впровадження технологій дистанційного навчання в загальноосвітніх навчальних закладах.

Проведення заходів такого рівня є початком дієвої співпраці між міським методичним кабінетом та комунальним закладом «КОІППО імені Василя Сухомлинського», що сприяють підвищенню рівня надання освітніх послуг та професійного зростання педагогічних працівників.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь