Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Шановні мешканці громади! Шановні ліквідатори!

Дата: 25.04.2017 17:03
Кількість переглядів: 696

31 рік  минає від найбільшої техногенної аварії  в історії освоєння мирного атому – Чорнобильської аварії. Багато було втрачено людських життів, спустошено рідної землі та відлуння Чорнобильських дзвонів стихнуть ще не скоро. Наслідки  атомного лиха впливають на життя мільйонів людей і сьогодні. Масштаби могли б бути незрівнянно більшими, якби не мужність і самопожертва сотень тисяч учасників ліквідації наслідків аварії – наших співвітчизників. Ризикуючи своїм життям та здоров’ям, вони виконали свій обов’язок і захистили людство від згубного впливу і подальшого розповсюдження радіації.

 Страшна трагедія не оминула і наш край.  Добровольці з Бобринеччини  тієї квітучої весни відправились на зустріч невідомій небезпеці. Біль Чорнобиля відгукнувся у серці кожного українця, назавжди залишаючи пам’ять про героїв-ліквідаторів.  Їх подвиг навіки записаний до літопису людської мужності та навічно залишиться у пам’яті українського народу.

Чорнобиль для нас ніколи не стане минулим... Висловлюємо щирі слова подяки всім ліквідаторам за їхню мужність, героїзм і самовідданість. Наша повага і шана - тим, хто щодня бореться із страшними хворобами, викликаними катастрофою. Міцного Вам здоров’я, мирного неба, сімейного затишку, подяки та шани від людей. Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи, а  Ваш величний подвиг додаватиме усім нам впевненості у завтрашньому дні!

 

З повагою

міський голова                                                                                                                         В.СНІЖКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь