Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем визволення міста!

Дата: 15.03.2018 17:03
Кількість переглядів: 678

Фото без опису

Шановні жителі міста! Дорогі учасники Другої світової війни!

Минає 74 роки як наше рідне місто було звільнено від  німецько-фашистських загарбників. 16 березня 1944 року військами в ході Березнегувато-Снігурівської операції  війська 19-ї, 93-ї, 113-Ї та 223-ї стрілецьких дивізій Третього Українського фронту звільнили наше місто Бобринець від німецької навали.  Завдячуючи Вашій, дорогі ветерани, мужності і хоробрості, Вашій самовідданості, нині  ми маємо змогу святкувати це величний день в історії Бобринця. Ми схиляємо голову перед пам’яттю загиблих, висловлюємо вдячність і повагу живим, згадуємо тих, хто не повернувся з війни або відійшов у вічність вже в мирний час. Сердечна подяка їм і низький уклін від усіх мешканців міста Бобринець. Ми шануємо і пам'ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від німецько-фашистських загарбників, і пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день.

Дорогі бобринчани!  Бажаю Вам міцного здоров'я, добробуту, тепла й затишку, оптимізму і здійснення найзаповітніших мрій. Нехай квітне і розвивається наше рідне місто, а життя кожної родини буде наповнено радістю, благополуччям і впевненістю у завтрашньому дні!

З повагою, міський голова                                                                                            В.СНІЖКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь