Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Земля - наш спільний дім»

Дата: 27.03.2017 17:01
Кількість переглядів: 706

Фото без опису

Національна стратегія розвитку освіти в Україні на 2012 - 2021 роки передбачає «виховання молодого покоління, здатного гармонійно співіснувати з природою, раціонально використовувати і відтворювати її багатства, психологічно готовою оберігати природу. Отже, суспільство висуває потребу у компетентній особистості, яка на основі самостійного критичного мислення і відповідальності буде готовою і здатною не лише визначати екологічні проблеми, знаходити раціональні шляхи їх вирішення, а й попереджати виникнення останніх».

         З метою підвищення рівня еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності учнівських колективів загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів 22 березня 2017 року на базі комунального закладу «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» відбувся обласний (очний) етап Всеукраїнського конкурсу учнівських колективів екологічної просвіти «Земля - наш спільний дім», в якому взяла участь екологічна агітбригада «ЕКонлайн» вихованців Комунального закладу «ЦДЮТ» Бобринецької міської ради. За рішенням журі Конкурсу команда посіла ІІІ місце.

У виступі агітбригади були підняті актуальні екологічні проблеми з теми «Ландшафти як середовище життя та об’єкти охорони». Юні екологи пропагували свій досвід роботи по збереженню природи та охороні довкілля, доносили інформацію про екологічну ситуацію свого міста, закликали любити і берегти природу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь