Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Digital Forum: Дієвий ЦНАП 4.0. #точка доступу до державного сервісу

Дата: 24.10.2023 11:11
Кількість переглядів: 268

Фото без опису19-20 жовтня у Києві відбувся всеукраїнський захід «Digital Forum: Дієвий ЦНАП 4.0. #точка доступу до державного сервісу», участь в якому взяла керівник ЦНАП «Центр Дії» Наталія МЕЛЬНІКОВА.

Організатори заходу - Міністерство цифрової трансформації у партнерстві з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах проєкту ПРООН “EU4-Recovery - Розширення можливостей громад в Україні”.

Під час форуму представники та представниці Міністерства цифрової трансформації України й інших міністерств, Європейського Союзу (ЄС), Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні, ОВА та центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) обговорили стан та перспективи розвитку мережі ЦНАП, розвиток електронних послуг та доступність онлайн сервісу у центрах.

- На форумі йшлося про надання комплексу якісних адміністративних послуг ветеранам війни та членам їх родин, про сучасні підходи до цифрової трансформації соціальних послуг і допомог, впровадження цифрових інструментів у ЦНАП, масштабування позитивного досвіду щодо створення центрів, безбарʼєрність, про якісну організацію процесу надання та інтеграції окремих груп послуг, - розповіла Наталія Мельнікова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь