Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Digital Forum: Дієвий ЦНАП 4.0. #точка доступу до державного сервісу

Дата: 24.10.2023 11:11
Кількість переглядів: 274

Фото без опису19-20 жовтня у Києві відбувся всеукраїнський захід «Digital Forum: Дієвий ЦНАП 4.0. #точка доступу до державного сервісу», участь в якому взяла керівник ЦНАП «Центр Дії» Наталія МЕЛЬНІКОВА.

Організатори заходу - Міністерство цифрової трансформації у партнерстві з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах проєкту ПРООН “EU4-Recovery - Розширення можливостей громад в Україні”.

Під час форуму представники та представниці Міністерства цифрової трансформації України й інших міністерств, Європейського Союзу (ЄС), Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні, ОВА та центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) обговорили стан та перспективи розвитку мережі ЦНАП, розвиток електронних послуг та доступність онлайн сервісу у центрах.

- На форумі йшлося про надання комплексу якісних адміністративних послуг ветеранам війни та членам їх родин, про сучасні підходи до цифрової трансформації соціальних послуг і допомог, впровадження цифрових інструментів у ЦНАП, масштабування позитивного досвіду щодо створення центрів, безбарʼєрність, про якісну організацію процесу надання та інтеграції окремих груп послуг, - розповіла Наталія Мельнікова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь