Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Шановні суб’єкти господарювання Бобринецької міської територіальної громади!

Дата: 11.10.2023 16:19
Кількість переглядів: 239

Фото без описуРозпорядженням начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації № 638-р Андрія Райковича від 05 червня 2023 року введено в дію рішення ради оборони Кіровоградської області від 02 червня 2023 року № 2 «Про забезпечення ефективності захисту повітряного простору та критичної інфраструктури Кіровоградської області».

Пунктом 1 цього рішення визначено, що суб’єктам господарювання усіх форм власності, що здійснюють діяльність на території Кіровоградської області, та фізичним особам під час комендантської години та у темну пору доби, у разі надходження сигналів «Повітряна тривога» та визначених додаткових сигналів у зоні їх відповідальності, ЗАБОРОНЕНО експлуатацію джерел виробничого шуму (сільськогосподарської техніки, виробничих установок, машин, агрегатів та інших джерел виробничого шуму).

З метою підвищення ефективності захисту повітряного простору, критичної інфраструктури громади та Кіровоградської області в цілому, посилення розвідки, виявлення та знищення ворожих безпілотних апаратів, просимо вас неухильно дотримуватися вимог зазначеного рішення Ради оборони Кіровоградської області.

Нагадуємо, що комендантська година на території Бобринецької громади відповідно до розпорядження від 30 червня 2023 року №737-р. діє із першого липня 2023 року з 00:00 до 4:00.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь