Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

«Пункти незламності»

Дата: 02.10.2023 14:55
Кількість переглядів: 237

Фото без описуПОРЯДОК організації та функціонування «Пунктів незламності» затверджено минулого року Постановою Уряду і визначає вимоги щодо їх діяльності у разі загрози, виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з припиненням (порушенням) роботи систем централізованого водопостачання, водовідведення, електро-, газо- і теплопостачання (в осінньо-зимовий період) та усіх видів електронних комунікаційних послуг (системи життєзабезпечення) в умовах воєнного стану.

  

  Кіровоградська ОВА розпочала перевірку готовності «Пунктів незламності» на територіях громад. Наголошується на якомога ширшій обізнаності громадян про місцезнаходження «Пунктів незламності».

  Особлива увага - дотриманню вимог пожежної безпеки, користуванню енергогенеруючими приладами, дотриманню санітарно-епідеміологічних норм. 

    За інформацією сектору мобілізаційної, оборонної роботи, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради, в Бобринецькій територіальній громаді активно готують «Пункти незламності» до діяльності в осінньо-зимовий період. 

 Загалом їх сім - шість у Бобринці (два на вулиці Миколаївській, один - на вул. Ломоносова, один – на вул. Воїнів-інтернаціоналістів, два на вул. 16 Березня), один у селі Коржевому. 

 В режимі реального часу дізнатися більше можна на сайті Бобринецької міської ради за посиланням https://bobrynecka-gromada.gov.ua/news/1669891102/ та за подальшим посиланням на сторінці https://nezlamnist.gov.ua/ (карта розташування пунктів незламності, інформація щодо наявності генераторів, інтернету, підзарядки т. ін.)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь