Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Про співпрацю

Дата: 26.09.2023 08:38
Кількість переглядів: 161

Фото без описуВеликі європейські міста утилізують відходи за новітніми технологіями, направляючи видобуту енергію на споживання в електро- чи тепломережу міст, будують сміттєпереробні заводи. Однак первинним було і залишається збирання, сортування відходів, турбота про довкілля та моніторинг екологічного стану території.

Українські міста ще перед війною підхопили цей тренд. У тому числі й Бобринець: про початок встановлення у центрі контейнерів для використаної пластикової тари ми вже повідомляли. Встановлення урн у громадських місцях Бобринця є відкритим питання і постійною роботою комунальників: прибирання урн вже встановлених, придбання та встановлення нових, їх оновлення – ці процеси є постійним функціоналом підприємства.

Днями молодь міста, представники громадської організації «Флора» попрацювали над благоустроєм міста: разом з працівниками міськради прибирали центральний парк, пофарбували лаком малі архітектурні форми (будиночки та велосипеди біля доріжки).

Перед Днем міста КП «Комунальник» закупили урни, які разом з екоактивістами встановили в різних громадських місцях Бобринця. У тому числі відреагували на запит-прохання до міської влади від жителів Бобринця та встановили урну між дитячим садком «Сонечко» та СК «Олімпієць».

За словами Катерини Охріменко, яка координує роботу «Флори» у Бобринці, у планах цієї громадської організації подальша співпраця з міською ради, комунальною службою громади, оскільки спільні зусилля дають хороший і очевидний результат.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь