Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Подяка бобринчанам, подяка Президенту України

Дата: 25.09.2023 11:00
Кількість переглядів: 84

  Фото без опису   Минув 256-й День народження Бобринця, міста, яке люблять корінні бобринчани і в юному, і в поважному віці,  в Бобринці і за його межами, місто, яке стало рідним для багатьох жителів, які продовжили свій рід саме тут. 

    Бобринець – місто активних людей, небайдужих людей, патріотичних людей, працьовитих, підприємливих, інтелектуальних, спортивних. Бобринець в Україні територіально - одне з міст центру, так само - одне з містечок Центральної Європи, сподіваюся, що буде і центральним містом країн Євросоюзу.

  В країні йде війна за незалежність. Багато фронтовиків привітали Бобринець і рідних їм людей з 256-річчям міста, в яке вони повернуться з перемогою, з сподіваннями і планами.

  Міська влада зробить усе, що залежить від апарату і відділів міськради,  виконкому, депутатів міської ради, щоб життя у місті було комфортним для жителів, для усіх категорій – пільгових і непільгових.

  Зі своєї сторони Бобринець допомагає Збройним силам України усім, чим тільки можна допомогти. Зібрані кошти на благодійній акції «Разом до перемоги» установи направлять на підтримку ЗСУ.

 Щира подяка працівникам міської ради, колективам установ, організацій, підприємств, громадських організацій, ліцею, школам, дитсадкам,  підприємцям, жителям і гостям Бобринця за організацію та участь у Дні міста.  

  Особлива подяка – президенту України Володимиру Зеленському за привітання громади Бобринця, який в числі інших міст відзначав дату заснування у ці дні. Це дуже важливо: відчувати підтримку й увагу Глави держави у час, коли вся країна має бути згуртована і сильна.

  Далі – продовження життя, захист держави, своїх родин, щоденна праця – кожен на своєму місці і всі разом до Перемоги, до здійснення планів і мрій.

 З повагою, Леонід Кравченко, голова Бобринецької територіальної громади 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь