Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

КАТЕРИНА ОХРІМЕНКО про співпрацю з «Флорою», міською радою та жителями Бобринця

Дата: 14.09.2023 11:04
Кількість переглядів: 189

Фото без описуЯкість (і наявність) питної води, сортування побутових відходів, забруднення навколишнього середовища є найактуальнішими на сьогоднішній день екологічними проблемами центральної частини України.

ГО «Флора» - одна з громадських організацій, координатором якої у Бобринці є Катерина Охріменко, фахівець апарату відділу освіти, культури, молоді та спорту Бобринецької міської ради, займається саме питаннями екології.

- Війна, яка знищує нашу землю, змінює ландшафти і природні зони, глобальне потепління, забруднення водойм миючими речовинами – перелік факторів, які шкодять людині, можна продовжувати довго, - розповідає Катерина Охріменко.

- Але ми можемо зробити те, що від нас залежить. Разом з представниками «Флори» ми обговорювали проблему з міським головою Леонідом Кравченком. Мова йшла про збільшення кількості урн по місту в громадських місцях.

Зі сторони міської влади отримали запевнення: питання уже вирішується: невдовзі для громадських місць Бобринця закуплять нові урни: «Флора» візьме участь у їх встановленні.

«Флора» і я, як координатор екологічних проєктів, звертаємося також до жителів міста з проханням: якщо у вас є можливість – встановіть урни біля своїх будинків. Наголошу, що мова йде саме про урни, а не про контейнери для побутового сміття, - зазначає Катерина Охріменко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь