Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

КАТЕРИНА ОХРІМЕНКО про співпрацю з «Флорою», міською радою та жителями Бобринця

Дата: 14.09.2023 11:04
Кількість переглядів: 201

Фото без описуЯкість (і наявність) питної води, сортування побутових відходів, забруднення навколишнього середовища є найактуальнішими на сьогоднішній день екологічними проблемами центральної частини України.

ГО «Флора» - одна з громадських організацій, координатором якої у Бобринці є Катерина Охріменко, фахівець апарату відділу освіти, культури, молоді та спорту Бобринецької міської ради, займається саме питаннями екології.

- Війна, яка знищує нашу землю, змінює ландшафти і природні зони, глобальне потепління, забруднення водойм миючими речовинами – перелік факторів, які шкодять людині, можна продовжувати довго, - розповідає Катерина Охріменко.

- Але ми можемо зробити те, що від нас залежить. Разом з представниками «Флори» ми обговорювали проблему з міським головою Леонідом Кравченком. Мова йшла про збільшення кількості урн по місту в громадських місцях.

Зі сторони міської влади отримали запевнення: питання уже вирішується: невдовзі для громадських місць Бобринця закуплять нові урни: «Флора» візьме участь у їх встановленні.

«Флора» і я, як координатор екологічних проєктів, звертаємося також до жителів міста з проханням: якщо у вас є можливість – встановіть урни біля своїх будинків. Наголошу, що мова йде саме про урни, а не про контейнери для побутового сміття, - зазначає Катерина Охріменко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь