Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Ти як? Є проблеми? Базовий курс самодопомоги допоможе «зарядити» внутрішній двигун

Дата: 11.09.2023 14:22
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» фахівцями Державної служби зайнятості проводяться тренінги для клієнтів служби зайнятості на тему «Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях».

Нагадаємо, що Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?», ініційована Оленою Зеленською за участі міжнародних експертів  ITC - Israel Trauma Coalition  та  Громадської організації «Безбар’єрність», має на меті допомогти українцям знайти джерело сили у складні часи, дати розуміння та показати інструменти, які допоможуть їм дбати про свій внутрішній стан. Бути ментально здоровим  це значить якісно виконувати завдання у будь-якій сфері життя.

Під час тренінгів передбачається опанування техніками, спрямованими на керування певними процесами в людини, з метою покращення самовідчуття, відновлення контролю за власним тілом, зниження впливу стресової події та відновлення здатності активно діяти і приймати рішення, а саме: 

  • техніки саморегуляції «4 стихії»;

  • BASIC Ph – модель подолання стресу та пошуку внутрішньої стабільності;

  • протокол «VIVO» – первинна підтримка в кризових ситуаціях.

 

Є бажання краще управляти  рівнем стресу, зберігати ефективність на робочому місці та підтримувати своє фізичне, психічне благополуччя? Не зволікайте, навчайтеся! 

Ми на зв'язку. Контакти тут. Пишіть у Телеграм Підтримка ДСЗ#12 Кіровоград 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь