Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Книги, затишок – це бібліотека

Дата: 07.09.2023 11:22
Кількість переглядів: 148

Фото без описуОдна з Програм, згідно яких відбувається діяльність установ Бобринецької міської ради: «Комплексна програма розвитку культури, туризму та охорони культурної спадщини на території Бобринецької громади на 2022-2025 роки».

В рамках Програми працює і «Публічна бібліотека» Бобринецької міської ради. Бібліотека – насамперед книжкові фонди, їх сучасність, наповнюваність. Вони потребують і перекладної на українську мову зарубіжної класики, і творів сучасних українських авторів, і дитячих книг, яких раніше в бібліотеці для дорослих не було.

За словами директора закладу Любові Павелко, у цьому році в рамках програми було придбано близько 60 екземплярів книг (галузева, художня, дитяча література) на 10 тисяч гривень.

Торік частково бібліотекарі оновили читальний зал, відділ обслуговування – пофарбували підлогу. Ремонтні роботи продовжили у цьому році в інших службових приміщеннях.

За словами Любові Павелко, роботи проводяться поетапно, оскільки неможливо повністю закрити заклад на довгий час.

Осучаснюється і матеріально-технічна база бібліотеки: працівників забезпечили офісними кріслами, дитячій кімнаті у додали м’яких пуфів.

Закупили для бібліотеки і нову кафедру – стара «пропрацювала» понад тридцять років.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь