Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

«МИКОЛАЇВСЬКИЙ» МІСТ У БОБРИНЦІ РЕМОНТУВАТИМУТЬ!

Дата: 06.09.2023 14:24
Кількість переглядів: 251

Фото без описуВартість робіт складе близько 61 мільйона гривень.

Перед початком повномасштабного вторгнення і початку російсько-української війни держава розпочала капітальний ремонт мосту, який жителі Бобринця здавна називають Миколаївським. Згодом водії зробили саморобну об’їзну трасу, але незручностей вистачало усім – і водіям транспорту, і пішоходам. Нарікань також вистачало. Особливо допікало жителям мікрорайону «Ковалівка». Тож, першими словами водіїв, які 6 вересня побачили екскаватор біля мосту, були: «Міст ремонтуватимуть?! Слава Богу!».

Міст і справді ремонтуватимуть. Обіцяють до нового року запустити транспорт.

Директор ТОВ «Кронос-лідер» Андрій Жила розповів «Бобринцю інформаційному», що підприємство тільки-но виграло тендер на капітальний ремонт мосту. Це державні кошти у розмірі близько 61 мільйона гривень (сума, за яку «Кронос-лідер» зобов’язується виконати весь обсяг робіт).

Фотографії не передають масштаб того, що потрібно відновити: він вражає. Однак у підприємства є досвід будівництва, наприклад, реконструйований об’єкт «Арка» по вулиці Ельворті у Кропивницькому.

Андрій Жила каже: "Найбільша проблема сьогодні - це погодні умови. Від погоди залежатиме темп робіт, адже ми входимо в осінній період.

Є співпраця і розуміння зі сторони міської влади. Найактуальніші питання на даний час: електропостачання та розміщення бригади працівників (20 робітників) у Бобринці".

Міський голова Бобринця Леонід Кравченко обіцяє сприяння:

- Що стосується мосту: його ремонт зупинили під час війни, відрадно, що тепер виграв тендер новий підрядник з Кіровоградщини. Допомога і сприяння були і будуть усім, хто працює на території Бобринецької громади для її розвитку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь