Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З нагоди Дня підприємця

Дата: 01.09.2023 10:49
Кількість переглядів: 193

Фото без описуДо Дня підприємця Подяками міської ради відзначено:

Денисова Сергія Олександровича

Сендзюк Людмилу Віталіївну

Штурко Вікторію Миколаївну

Коржа Сергія Миколайовича

Сливенка Владислава Олександровича

Кіровоградська обласна рада у номiнацiї “Добра справа” нагородила пiдприємця з Бобринця Миколу Кобилянського.

«Сьогодні нелегко займатися підприємництвом: під час тривог, воєнного стану, невпевненості у майбутньому. Але ви робите все можливе, щоб справа розвивалася. Підприємці працюють не лише для сплати податків. Ви забезпечуєте свої родини, допомагаєте Збройним Силам України, завдяки яким ми усі можемо жити в мирі і працювати. Їм сьогодні найважче, і ви розумієте це. Зичу кожному не втрачати оптимізму – так тримати! – звернувся до підприємців голова міської ради Леонід Кравченко.

І вони, люди з підприємницьким хистом (кажуть, що таких у кожному суспільстві не більше 4 відсотків), тримаються ще тих часів, відколи в Україні з»явилося поняття «власна справа». Це такі, як вони, можуть ділитися досвідом ведення власної справи в Україні, це вони можуть бути авторами бестселерів і вчити молодих.

Людмила Сендзюк у торгівлі (магазин «Овочі-Риба») вже одинадцять років.

Вікторія Штурко – створила хостел «Комфорт» на 22 особи для внутрішньо переміщених осіб і гостей громади. Але спочатку потрібно було написати бізнес-план, подати його в міжнародну організацію і виграти державний грант на 250 тисяч гривень, та на 310 тисяч гривень грант від Регіонального фонду підтримки підприємництва за співфінансування міської ради, виконати усі умови, вимоги до хостелу, прописані у грантових програмах.

З 2007 року сім’я Денисових започаткувала магазин «Фаворит»

Сергій Денисов каже: «Війна не війна, ми сплачували і сплачуємо податки. Шкода, але знову доводиться говорити про те, що хочеться стабільності».

Довідково: за інформацією відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Бобринецької міської ради, станом на серпень 2023 року в громаді зареєстровано 310 ФОПів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь