Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

День знань розпочався з святкування

Дата: 01.09.2023 10:50
Кількість переглядів: 206

Фото без описуПедагоги й учні вже засумували за спільними урочистостями. Цього року лінійка у Бобринецькому ліцеї №1 була і традиційною, і дещо у новому форматі: середні класи розпочали навчальний рік 31 серпня. Сьогодні ж привітання від голови громади Леоніда Кравченка та директора закладу Володимира Карпука отримували першачки та випускні класи, великий колектив закладу та батьки.

   До кожного голова громади звернувся із побажаннями: міська рада робить усе можливе для забезпечення учням умов для навчання та забезпечений необхідною сучасною технікою, наочністю.

 Завдання учнів навчатися і бути освіченішими за попередні покоління, які мали набагато скромніші можливості.

 Педагогічні і технічні працівники мають свою відповідальність  Їх праця нелегка, але почесна і, по великому рахунку, вдячна. Бо це з педагогів учні беруть приклад і пам’ятають все життя.

 Дорогі батьки!

  Найважливіша місія у житті батьків – виростити дітей, дати їм освіту, бо світ складний і конкурентний. Тому від них необхідні контроль, допомога, підтримка, терпіння.

  Отож, сьогодні, попри усі наші тривоги, справді добрий день.  Перше вересня, день, коли закінчилися канікули і в дітей, і в дорослих. Коли починається час набуття нових знань для усіх нас.  І хай він буде  нарешті мирним.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь