Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

День знань розпочався з святкування

Дата: 01.09.2023 10:50
Кількість переглядів: 220

Фото без описуПедагоги й учні вже засумували за спільними урочистостями. Цього року лінійка у Бобринецькому ліцеї №1 була і традиційною, і дещо у новому форматі: середні класи розпочали навчальний рік 31 серпня. Сьогодні ж привітання від голови громади Леоніда Кравченка та директора закладу Володимира Карпука отримували першачки та випускні класи, великий колектив закладу та батьки.

   До кожного голова громади звернувся із побажаннями: міська рада робить усе можливе для забезпечення учням умов для навчання та забезпечений необхідною сучасною технікою, наочністю.

 Завдання учнів навчатися і бути освіченішими за попередні покоління, які мали набагато скромніші можливості.

 Педагогічні і технічні працівники мають свою відповідальність  Їх праця нелегка, але почесна і, по великому рахунку, вдячна. Бо це з педагогів учні беруть приклад і пам’ятають все життя.

 Дорогі батьки!

  Найважливіша місія у житті батьків – виростити дітей, дати їм освіту, бо світ складний і конкурентний. Тому від них необхідні контроль, допомога, підтримка, терпіння.

  Отож, сьогодні, попри усі наші тривоги, справді добрий день.  Перше вересня, день, коли закінчилися канікули і в дітей, і в дорослих. Коли починається час набуття нових знань для усіх нас.  І хай він буде  нарешті мирним.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь