Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Вшановуємо і пам’ятаємо

Дата: 29.08.2023 10:22
Кількість переглядів: 295

Фото без опису29 серпня у Свято-Миколаївському храмі у Бобринці відбулася панахида - вшанування пам’яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України за участі голови Бобринецької міської ради Леоніда Кравченка, його заступників, військових - представників Третього відділу Центру комплектування та соціальної підтримки, голови Кетрисанівської сільської ради Віктора Поліщука, жителів Бобринецької громади.

Панахиду відправили настоятель Свято-Миколаївської церкви о. Володимир та о. Миколай.

Захисники і захисниці загинули за наше мирне життя, вони усі є героями. Ці люди не просили ні в кого допомоги, сумління покликало їх захистити своїх рідних і незалежність України. Загиблі воїни і люди, яких ми добре знали, або з ким були ледь знайомі, живуть, поки ми зберігаємо пам’ять про них: такими були основні настанови  о.Володимира.

Квіти лягли цього ранку на меморіальні плити наших земляків, як вдячність за подаровану нам можливість не знати, що таке війна.  

Низький уклін загиблим і пошана від усієї громади. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь