Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Звернення Бобринецького міського голови Леоніда Кравченка та третього відділу Кропивницького РТЦК та СП з нагоди дня пам'яті захисників України

Дата: 28.08.2023 16:28
Кількість переглядів: 258

Фото без описуШановні жителі Бобринецької територіальної громади! 

  

 Щороку 29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року № 621 для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, які віддали життя за Батьківщину, як нагадування про одну із найкривавіших подій війни на сході України – Іловайську трагедію.

 29 серпня весь український народ, усі люди доброї волі, які підтримують зв’язки з Україною і допомагають вистояти у складний час, представники багатьох держав схилять голови і хвилиною мовчання вшанують загиблих у російсько-українській війні.

Ми згадаємо наших співвітчизників, які боролися за незалежність України, за її суверенітет і територіальну цілісність. Ми вклонимося усім землякам, яких протягом 2014-2023 років зустрічали з поля бою на щиті і проводжали у вічність, як героїв.

Завтра, 29 серпня, у Свято-Миколаївській церкві відбудеться панахида за загиблими. Низький уклін усім, хто жив і боровся, їх рідним, які оплакують тяжку втрату. Хай живе віками Україна, яка вірить і надіється на мир і спокій у родинах, на краще майбутнє, в якому українські громадяни не страждатимуть над зруйнованим війною, а будуватимуть так, як уміє тільки народ сильної, суверенної, цілісної у своїх територіальних межах та незалежної держави.

   З повагою, міський голова Леонід Кравченко   

                              ____________________

Шановні жителі Бобринецької територіальної громади!

 

  З 2014 року військовослужбовці ЗСУ, добровольці захищають цілісність нашої держави. Десятки тисяч найкращих синів і дочок пожертвували життям заради найвищих ідеалів, заради своїх родин і їх мирного життя. 

 Завтра, 29 серпня, ми згадаємо усіх, хто загинув у сучасній російсько-українській війні з 2014 року. Пам’ять про борців за свободу і незалежність держави є найвищою цінністю на шкалі нашої ідентичності. Шана і низький уклін вам, захисники, чий подвиг, чиї імена завжди вшановуватимуться на рівні держави, а вдячність вам житиме в серцях мільйонів українців.

  З повагою Третій відділ Кропивницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь