Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Треба допомагати!

Дата: 25.08.2023 13:19
Кількість переглядів: 162

Фото без описуЩороку шкільні закупівлі є досить суттєвою частиною витрат сімейних бюджетів. Тож служба у справах дітей Бобринецької міської ради спільно з комунальним закладом «Бобринецький міський центр соціальних служб» вже третій рік поспіль проводить благодійну акцію «Готуємось до школи разом» для збору шкільного приладдя, рюкзаків, підручників, розвиваючих ігор для дітей, які виховуються у малозабезпечених сім’ях, та тих, які опинились у складних життєвих обставинах. В цьому році підтримають і діток з сімей внутрішньо переміщених осіб.

Як і оголошували, збір речей провели біля Бобринецького ліцею №1.

За словами головного спеціаліста служби у справах дітей Бобринецької міської ради Наталії Телятник та директора «Бобринецького міського центру соціальних служб Ірини Яновської, благодійне шкільне приладдя передадуть дітям з сімей, які цього найбільше потребують.

Якщо у вас є шкільні речі, які вже не потрібні вашим дітям, зверніться до представників служб і допоможіть тим, для кого така підтримка важлива.

На знімках: бобринчани долучаються до акції «Готуємось до школи разом».Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь