Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем працівників торгівлі!

Дата: 30.07.2023 09:00
Кількість переглядів: 258

Фото без описуШановні працівники торгівлі!

Наше повсякденне життя, з його турботами і потребами, неможливо уявити без сфери торгівлі. Ви є представниками тієї важливої професії, яка покликана щоденно задовольняти потреби людей.

Стрімкий розвиток торгівельної галузі, висока якість послуг та культура обслуговування населення – це результат ваших старань та щоденної тяжкої праці. Від чіткої, організованої та ефективної роботи закладів торгівлі, професіоналізму, тактовності і чуйності продавців залежить настрій і самопочуття людей, зручність та комфорт кожного мешканця нашої громади.

Віримо, що ви і надалі сприятимете зміцненню економічного потенціалу нашого краю, підвищенню рівня обслуговування населення та насиченню споживчого ринку високоякісними товарами.

У день професійного свята висловлюємо вам велику подяку за вашу працю. За працю в найскладніший за всю історію української держави час. Бажаємо всім працівникам торгівлі Бобринецької громади стабільності в роботі, надійних ділових партнерів, привітних покупців, достатку, миру і злагоди!

З повагою Бобринецька міська рада, її виконавчий комітет та депутатський корпус


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь