Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Оголошується набір до Координаційної ради

Дата: 07.07.2023 08:11
Кількість переглядів: 403

Фото без описуОголошується набір до Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Бобринецькій міській раді.

До Координаційної ради запрошуються представники інститутів громадянського суспільства (ІГС), які діють у напрямку національно-патріотичного виховання.

Для того, щоб подати свою кандидатуру необхідно заповнити листа про делегування представника ІГС до складу Координаційної ради.

Дедлайн 22 липня 2023 року включно.

Координаційна рада з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності – це постійно діючий консультативно-дорадчий орган, який заплановано створити при Бобринецькій міській раді, з метою участі в оцінюванні ефективності державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності та сприяє координації діяльності суб'єктів відносин у зазначеній сфері на території області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь