Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З нагоди Дня Конституції України вшанували пам'ять полеглих воїнів України

Дата: 28.06.2023 15:37
Кількість переглядів: 245

Фото без опису     Конституція - основний закон, який гарантує кожному громадянину країни свободи і права, а також визначає політичний устрій держави. День Конституції України - одне з найбільших державних свят. Припадає воно щорічно на 28 червня. Цьогоріч Україна відзначає День Конституції в умовах воєнного стану, запровадженого через повномасштабне вторгнення росії.

28 червня з нагоди Дня Конституції України міський голова Леонід Кравченко, перший заступник міського голови Валентин Музика, секретар Бобринецької міської ради Світлана Торіна, заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Наталія Яворська, вшанували пам’ять захисників і захисниць України, які віддали життя за  свободу, незалежність і територіальну цілісність України, хвилиною мовчання та покладанням квітів до арки пам’яті борців за незалежність України, пам’ятнику митрофорному протоієрею отцю Юрію Онисько, могил загиблих героїв-захисників України, пам’ятнику Невідомому солдату, пам’ятного знаку загиблим воїнам-інтернаціоналістам та учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС.

 В рамках святкування Дня Конституції України в комунальному закладі «Міська публічна бібліотека» Бобринецької міської ради представлено книжково-ілюстративну виставку «Конституція України – погляд у майбутнє». Мета виставки: ознайомлення користувачів з історією створення Конституції України та основними її засадами; формування правової культури та отримання знань про конституційні права і свободи; популяризація бібліотечних фондів. На виставці представлена література з фонду бібліотеки, яка відображає найважливіші історичні моменти конституційного процесу на складному і довгому шляху державотворення України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь