Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З днем Конституції

Дата: 28.06.2023 09:00
Кількість переглядів: 131

Фото без описуВітаємо мешканців Бобринецької територіальної громади з визначним національним святом - Днем Конституції України!

        28 червня 1996 року Верховна рада України, висловлючи суверенну волю українського народу, спираючись на тасячолітню історію Українського державотворення та світовий досвід, прийняла Основний Закон - Конституцію України, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави, як повноцінної учасниці світового співтовариства.

Конституція наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров'я, честі й гідності, недоторканності та безпеки. Основний Закон є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості.

Сьогодні все це у нас намагається відібрати російський окупант - нашу свободу та незалежність, українську мову, нашу землю та знищити український народ.

Але українці добре пам’ятають свій обов’язок – відстояти Конституцію. Ми всі об’єдналися і боронимо те, що складає наше життя. Спільно захищаємо українськиу державу, українську землю, українську мову, нашу свободу та гідність, наше право на життя.

У цей урочистий день щиросердно бажаємо добра і миру, міцного здоров’я й родинного затишку, стійкості та витримки – усім українцям і особливо нашим бійцям, які зі зброєю в руках зараз боронять кордони нашої країни, захищають український народ.

Єднаймося задля перемоги! Віримо в ЗСУ!

СЛАВА УКРАЇНІ!

З повагою Бобринецька міська рада, її виконавчий комітет та депутатський корпус


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь