Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З днем Конституції

Дата: 28.06.2023 09:00
Кількість переглядів: 140

Фото без описуВітаємо мешканців Бобринецької територіальної громади з визначним національним святом - Днем Конституції України!

        28 червня 1996 року Верховна рада України, висловлючи суверенну волю українського народу, спираючись на тасячолітню історію Українського державотворення та світовий досвід, прийняла Основний Закон - Конституцію України, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави, як повноцінної учасниці світового співтовариства.

Конституція наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров'я, честі й гідності, недоторканності та безпеки. Основний Закон є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості.

Сьогодні все це у нас намагається відібрати російський окупант - нашу свободу та незалежність, українську мову, нашу землю та знищити український народ.

Але українці добре пам’ятають свій обов’язок – відстояти Конституцію. Ми всі об’єдналися і боронимо те, що складає наше життя. Спільно захищаємо українськиу державу, українську землю, українську мову, нашу свободу та гідність, наше право на життя.

У цей урочистий день щиросердно бажаємо добра і миру, міцного здоров’я й родинного затишку, стійкості та витримки – усім українцям і особливо нашим бійцям, які зі зброєю в руках зараз боронять кордони нашої країни, захищають український народ.

Єднаймося задля перемоги! Віримо в ЗСУ!

СЛАВА УКРАЇНІ!

З повагою Бобринецька міська рада, її виконавчий комітет та депутатський корпус


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь