Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулася онлайн-зустріч з містом-побратимом Мадоною

Дата: 21.06.2023 16:16
Кількість переглядів: 275

Фото без опису21 червня 2023 року відбулася двостороння онлайн-зустріч між представниками Бобринецької територіальної громади (Кіровоградська область) та муніципалітету Мадона (Латвія), які є офіційно муніціпалітетами-побратимами з початку червня 2023 року.

До зустрічі долучилися зі сторони Мадони: голова адміністрації Мадони, депутати, керівники муніципальних підприємств та закладів Мадони, зі сторони Бобринецької громади : міський голова, заступники міського голови,  керівники комунальних підприємств, освітньої галузі та медицини громади та  депутати.

Під час онлайн-зустрічі учасники обговорили план співпраці в економічній, медичній, освітній, спортивній, культурній та комунальній сфері на найближчий час. Також сторони домовилися розпочати двосторонню індивідуальну співпрацю між комунальними, установами, підприємствами та відділами Бобринецької міської ради. Це дасть змогу визначити приорітети та напрацювати дорожню карту взаємної співпраці.

Також голова адміністрації Мадонського муніципалітету подякував міському голові Леоніду Кравченку за візит та привітання з нагоди Дня міста Мадона.

Дякуємо латвійському народу за допомогу та розуміння  в ці складні часи. Зараз у кожного свій фронт і разом ми обов’язково переможемо!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь