Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З днем фермера!

Дата: 19.06.2023 09:09
Кількість переглядів: 139

Фото без описуШановні фермери, ветерани галузі!

Сьогодні фермер і фермерство – це навіть не професія, а швидше спосіб життя людей, які не уявляють себе без землі, без пшеничного поля і вранішнього сонця, що сходить над рідною землею.

Завдяки вашим працьовитим «золотим руками», мудрості та напруженій самовідданій праці живе наша українська нива, розвивається сільське господарство. Ваш багатий професійний досвід, наполегливість та працелюбність сприяють стабільному розвитку сільського господарства Бобринецької громади.

Ваш праця у цьому році є вкрай важкою та важливою і має велике значення, як ніколи раніше. Під час війни, коли наші сміливі воїни продовжують захищати нас на фронті, ви не зупиняєтеся і продовжуєте свою невпинну працю, яка є ключовою для продовольчої безпеки не лише нашої громади, але й усієї країни. Ви надаєте матеріальну, фінансову та технічну підтримку нашим Збройним Силам України. Ви робите це, не зважаючи на всі незвичайні труднощі, з якими ви зіткнулись під час збройної агресії окупанта.

Велика подяка вам за вашу пристрасну любов до землі, ваше терпіння і витримку. Бажаємо вам, щоб земля наша рясніла золотом щедрих врожаїв, на столі у кожній оселі завжди був свіжий запашний хліб, а у життя втілюються всі ваші плани, задуми та сподівання на радість Вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього Українського Народу. Нехай ваш труд буде щедро винагороджений, ваше здоров'я зміцнюється, а ваші досягнення у праці помножуються. Бажаємо вам, щоб природні катаклізми обходили вас стороною, а ваші сім'ї жили у достатку, щасті і мирі.

З повагою Бобринецька міська рада, її виконавчий комітет та депутатський корпус


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь