Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

НАШІ ДОСЯГНЕННЯ

Дата: 14.06.2023 14:55
Кількість переглядів: 265

Фото без описуМаємо результат - диплом за зайняте ІІІ місце в обласному етапі за високий рівень організації та проведення Тижня знань безпеки  життєдіяльності на тему: "Помічай, упізнавай, поводься безпечно!"

З 10 квітня по 14 квітня 2023 року в закладах освіти області, проводився Тиждень знань безпеки  життєдіяльності на тему: "Помічай, упізнавай, поводься безпечно!", в якому взяв участь і колектив Бобринецького ДНЗ №2 ''РОМАШКА'', керівник Світлана ПОТЬОМКА.

На розгляд обласної комісії з підбиття підсумків Тижня було подано 75 робіт , із них 57 робіт колективів закладів дошкільної ,загальної середньої та позашкільної освіти. Методичні матеріали від закладу дошкільної освіти підготували вихователь- методист -Людмила ПИЛИПЕНКО, вихователі Тетяна ЛАЗАРЄВА, Людмила НАУМЧАК.

Рішенням обласної робочої комісії, колектив Бобринецького ДНЗ №2 ''РОМАШКА'' визнаний переможцем й нагороджений Дипломом департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної військової адміністрації за високий рівень організації та проведення Тижня  знань безпеки життєдіяльності посівши ІІІ місце серед закладів дошкільної освіти області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь