Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України

Дата: 04.06.2023 09:56
Кількість переглядів: 172

Фото без описуСьогодні, 4 червня, Україна вшановує пам’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Щодня росія вчиняє проти населення України, зокрема і дітей, воєнні злочини, які у майбутньому будуть розслідуватися як злочини проти людяності. Щодня вона несе у сім’ї українців руйнування, горе і страждання. Тільки за офіційними даними станом на 4 червня 2023 року загинули 485 дітей 1005 дітей отримали поранення, 389 зникли безвісти, 19 505 примусово депортовані на територію держави-агресора. Ці цифри не є остаточними і повними. На жаль, щоденно кількість жертв серед дітей в місцях ведення активних бойових дій та на тимчасово окупованих територіях продовжує зростати.

Закликаємо увесь світ зупинити ворога, зробити все можливе аби відлік невинних дитячих жертв зупинився. Діти повинні мати мрії та щасливе дитинство, а не бути свідками та жертвами страшної війни.

У Борбринецькій громаді вшанували пам’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

У Свято-Миколаївському храмі отці Володимир Ткаченко та Микола Онисько відслужили панахиду за дітьми, які загинули внаслідок вторгнення агресора. На території храму відбулося покладання квітів до Арки пам’яті героїв України та до пам’ятника митрофорного отця Юрія Ониська за участі першого заступника міського голови Валентина музики, заступника міського голови Наталії Яворської та громадськості.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь