Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради

Дата: 31.05.2023 15:58
Кількість переглядів: 107

26 травня 2023 року відбулося засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради під головуванням міського голови Леоніда Кравченко.

На засіданні члени виконкому заслухали питання:

1. Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради «Про внесення змін до Програми  реконструкції, капітального і поточного ремонту та утримання доріг Бобринецької міської територіальної громади на 2022-2025 роки».

2. Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради «Про внесення змін до Програми по наданню одноразової матеріальної допомоги мешканцям(-кам) Бобринецької міської територіальної громади, які опинилися в складних життєвих обставинах, соціальна підтримка учасників(-ць) антитерористичної операції і членів їх сімей, сімей загиблих учасників(-ць) АТО/ООС та вшанування пам`яті загиблих на 2020-2025 роки».

3. Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради "Про внесення змін до Програми  інтеграції, соціальної адаптації та захисту внутрішньо переміщених, тимчасово переміщених та/або евакуйованих осіб які перебувають на території Бобринецької міської територіальної громади  на 2022-2025 роки".

4. Про внесення змін до Положення про опікунську раду при виконавчому комітеті Бобринецької міської ради та її персонального складу.

5. Про схвалення проекту рішення "Про внесення змін до Програми цивільного захисту Бобринецької міської територіальної громади на 2021 – 2025 роки".

6. Про затвердження Положення про формування цивільного захисту Бобринецької міської територіальної громади.

7. Про затвердження Плану основних заходів цивільного захисту Бобринецької міської територіальної громади на 2023 рік та січень-лютий 2024 року.

8. Про внесення змін у рішення виконавчого комітету Бобринецької міської ради від 25 січня 2022 року №4 «Про затвердження Порядку створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання і діквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території Бобринецької міської територіальної громади».

9. Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради "Про внесення змін до програми  підтримки місцевого самоврядування у Бобринецькій міській територіальній громаді на 2022-2025 роки ".

10. Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами на території Бобринецької міської територіальної громади.

11. Про  схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради "Про внесення змін до рішення Бобринецької міської ради  від 23 грудня 2022 року № 1406 "Про  бюджет Бобринецької міської територіальної громади на 2023 рік".

12. Про внесення змін до фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Бобринецька лікарня» Бобринецької міської ради на 2023 рік.

13. Про встановлення опіки над майном дитини-сироти.

14. Про звільнення від здійснення повноважень опікуна над дитиною-сиротою.

15-17. Про надання дозволу органу опіки та піклування Бобринецької міської ради.

18. Про затвердження акту приймання–передачі.

19. Про безоплатну передачу майна на балансовий облік  відділу освіти, культури, молоді та спорту Бобринецької міської ради.

20. Про затвердження акту приймання–передачі.

21. Про затвердження акту приймання–передачі.

22. Про присвоєння назви частини алеї в парку імені Кропивницького.

23. Про дозвіл на видалення зелених насаджень на території міста Бобринець за заявою громадянки Русин В.І.

24. Про дозвіл на видалення зелених насаджень на території міста Бобринець за заявою громадянки Крижної Л.І.

25. Про дозвіл на видалення зелених насаджень на території міста Бобринець за заявою громадянки Лапи Н.М.

26. Про дозвіл на видалення зелених насаджень на території міста Бобринець за заявою громадянки Іванченко О.П.

27. Про дозвіл на риття траншеї та прокладання водопроводу до житлового будинку за заявою громадянки Бойченко Л.І.

28. Про затвердження протоколу засідання комісії щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти ), померли та осіб з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, деяких категорій осіб, які брали участь в Революції Гідності, про виплату компенсації за належні для отримання жилі приміщення.

29. Про затвердження висновку органу опіки та піклування при виконавчому комітеті Бобринецької міської ради про доцільність призначення опікуна.

30. Про затвердження висновку органу опіки та піклування при виконавчому комітеті Бобринецької міської ради про доцільність призначення опікуна.

31. Про затвердження висновку органу опіки та піклування при виконавчому комітеті Бобринецької міської ради про доцільність призначення опікуна.

32-38. Про встановлення піклувальника.

39. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 18 серпня 2022 року №187.

40-59. Про виділення одноразової матеріальної допомоги

60. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь