Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Розробка Програми з розбудови безпекового простору в громадах

Дата: 23.05.2023 17:06
Кількість переглядів: 147

Фото без описуНещодавно Програма U-LEAD з Європою оголосила про початок відбору заявок на участь у мережі з обміном досвідом створення безпекового простору: «Розробка Програми з розбудови безпекового простору в громадах».

Програма U-LEAD отримала 110 заявок від громад на конкурсний відбір і лише 24 наймотивованіші з них стали переможницями та приєднаються до мережі.

Учасницями мережі стали 13 областей серед яких Кіровоградська область, яку представила Бобринецька громада.

Сьогодні, зареєстровані учасники від Бобринецької громади Євгеній Кулик заступник міського голови та Владислав Іващенко завідувач сектору з питань мобілізаційної оборонної роботи, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення провели перший день свого спілкування та обміну досвідом з громадами партнерами заходу.

Мережа з обміну досвідом вплине на якість життя понад 454 560-ти мешканців, які проживають у 24-х громадах, відібраних для розробки безпекової програми.

Таке регіональне охоплення дозволить «U-LEAD з Європою» поширити досвід громад-учасниць і в подальшому передавати його іншим громадам, покращуючи безпекову ситуацію в Україні.

Безпечне середовище громад є основою майбутніх економічних успіхів та досягнень громад:

у період воєнного стану формування належного безпекового простору є обов’язковою умовою збереження потенціалу та ресурсів громади;

у повоєнний час, після Перемоги України над ворогом, саме безпековий простір стане гарантією для відновлення та розбудови нашої країни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь