Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем вишиванки!

Дата: 18.05.2023 10:00
Кількість переглядів: 908

Фото без описуБобринецька міська рада, депутатський корпус та виконавчий комітет вітає усіх з чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури – з Днем вишиванки!

День української вишиванки - свято, яке українці зустрічають щороку. На честь нього не передбачені вихідні, але ця подія - урочистий день для кожної людини у нашій країні.

Особливе значення День вишиванки має саме зараз  – під час війни, яку росія розпочала проти України. Одягнена вишиванка стає символом незламності українського духу, заявою на весь світ про те, що українці – вільний народ із своєю тисячолітньою історією та культурою.

Вишиванка для українця не лише одяг, який вдягається на свята, це оберіг, національна святиня, що несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь.

Сьогодні багато людей – не лише в Україні, а в усьому світі, в містах і селах, в тилу і на фронті – вдягають вишиту сорочку. І це символізує відродження Української Нації, свідчить про відновлення українського духу, про становлення нашої ідентичності.

Тож нехай День вишиванки зітре кордони і об'єднає українців по всьому світу, а мудрість і сила тисячолітньої традиції дає нам натхнення на плідну працю і боротьбу за незалежність та свободу.

Бажаємо всім міцного здоров’я, миру, та омріяної Перемоги!

Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь