Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем матері!

Дата: 14.05.2023 09:34
Кількість переглядів: 137

Фото без описуДорогі жінки, любі наші матері!

Вітаємо вас з прекрасним весняним святом – Днем матері!

За всі роки незалежності, в час війни, горя і болю, кожен українець святкуватиме цей день з особливими відчуттями. Любов до неньки України надихає сьогодні мільйони українців на героїчну боротьбу. Велика любов до матері, яка дала тобі життя, вселяє силу і прагнення перемогти.

Цей день – чудова нагода та ще один привід висловити безмежну вдячність мамі за любов, турботу та підтримку. Сказати їй про те, що вона – найрідніша та найдорожча людина у світі.

У цей важкий час для українського народу, коли кожне материнське серце розривається від болю, здригається від вибухів, чекає сина чи доньку з війни, лише щира молитва дає сили продовжувати нашу боротьбу з ворогом та вселяє віру у Перемогу!

Схилімо низько свої голови і подякуймо нашим матерям за велике материнське серце, за безсонні та тривожні ночі, переживання і молитви, за терпіння і витримку, за щиру пораду.

Усім вам, наші  дорогі  мами, турботливі  бабусі, кохані дружини бажаємо міцного здоров’я! Будьте завжди усміхнені, сповнені невичерпної сили духу, життєвої енергії та наснаги! Тепла та затишку вам, злагоди і душевного спокою! Нехай Пресвята Богородиця зішле на вас своє благословення і захистить всіх українських дітей, всі українські родини та Україну! Зі святом!

Доземний вам уклін, дорогі Матері, та щира подяка!

З повагою Бобринецька міська рада її виконавчий комітет та депутатський корпус!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь