Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Підтримка молоді та озеленення міського парку

Дата: 08.05.2023 13:32
Кількість переглядів: 463

У молодіжний центр «48.32» завітала голова ГО "Стратегія майбутнього" Тетяна Котенко. Оглянули молодіжний простір та поспілкувались з керівницею молодіжного центру Анною Писаренок. Головна мета візиту – підтримати молодь Бобринеччини.

Тетяна Котенко подарувала ноутбуки молодіжному центру наголосивши, що це допоможе у розвитку молоді та самого молодіжного центру в цілому.

«48.32» відвідують більше трьох десятків підлітків. Кілька ноутбуків постійно зайняті. Інколи працюємо і навчаємося в телефонах», - зізнається Богдан учасник молодіжного центру.

«Маємо план розвитку молодіжного центру, як бренду. Поступово працюємо у цьому напрямку. Наша ціль - вигравати гранти. Це дасть змогу підняти «48.32» на вищий рівень. Поки що пишу гранти сама, але залучаю до цього процесу молодь. Ми співпрацюємо з громадськими організаціями, які вчать нас і допомагають у їх написанні. Дуже вдячні за ноутбуки. Це допоможе залучити до навчального процесу більше молодих та активних людей», - розповіла керівниця молодіжного центру Анна Писаренок.

В цей день жителі міста разом з працівниками міської ради та головою громадської організації "Стратегія майбутнього" Тетяною Котенко  зібралися у міському парку ім. М.П. Кропивницького, щоб здійснити мрію про зелений світ. Пані Тетяна надала саджанців: 40 лип і 20 кленів.

Крім символічного зміцнення морального духу українців, акція «1 мільйон дерев життя» стала ще одним кроком до екологічної свідомості та підтримки природи. Це важливо не лише для Бобринця, а й для всієї країни. Адже є території, де відбуваються активні бойові дії, що негативно впливає на екологічний стан тих областей.

Також Тетяна Миколаївна вручила подяку Бобринецькій міській раді за участь у акції «1 мільйон дерев життя».

Висадження молодих дерев стало яскравим втіленням духу об'єднання та співпраці між людьми, природою та рідною країною. Це стало явним підтвердженням того, що разом ми здатні на великі справи, і наша єдність дозволить нам долати всі перешкоди на шляху до Перемоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь