Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулася чергова 36 сесія міської ради восьмого скликання

Дата: 24.04.2023 16:58
Кількість переглядів: 223

24 квітня під головуванням міського голови Леоніда Кравченка відбулася позачергова 36 сесія Бобринецької міської ради восьмого скликання.

Після відкриття сесії всі присутні в сесійній залі вшанували хвилиною мовчання бійців-героїв, які віддали життя у боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України.

У ході пленарного засідання було розглянуто питання порядку денного, яке було попередньо опрацьоване на засіданні постійної комісії міської ради, а саме:

  1. Про внесення змін до програми  підтримки і розвитку первинної та вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги, що надається комунальним некомерційним підприємством "Бобринецька лікарня" Бобринецької міської ради на території Бобринецької міської територіальної громади на 2021-2025 роки
  2. Про внесення змін до Програми програми фінансової  підтримки Бобринецького міського комунального підприємства "Міськводоканал" на 2022-2025 роки "
  3. Про внесення змін до Міської програми неформальної освіти для дорослих Бобринецької міської територіальної громади на 2021-2025 роки

         4.Про затвердження Програми соціально-економічного  розвитку Бобринецької міської територіальної громади на період до 2024 року

         5.  Про внесення змін до Плану діяльності Бобринецької міської ради   з підготовки проектів регуляторних  актів на 2023 рік

        6. Про затвердження щорічного ( проміжного )  звіту про хід виконання  комплексної  Програми цільового забезпечення призову громадян України на строкову службу за контрактом, на навчальні збори, з питань мобілізації, приписки юнаків до призовної дільниці та підтримки територіальної  оборони на 2022- 2025 роки

       7.Про затвердження  щорічного (проміжного) звіту про хід виконання Програми «Підтримки місцевого самоврядування у Бобринецькій міській територіальній громаді  на 2021 – 2025 роки»

         8.Про затвердження щорічного (проміжного ) звіту про хід виконання Програми розвитку малого та середнього підприємництва у Бобринецькій міській територіальній громаді на 2022 – 2025 роки

         9.Про затвердження щорічного (проміжного) звіту про хід виконання Програми «Безпечне місто» Бобринецької міської територіальної громади на 2021-2025 роки

        10. Про затвердження  складу  Молодіжної ради  при Бобринецькій міській раді  та погодження  Положення  про неї

        11. Про затвердження  детального  плану території

        12. Про затвердження  Програми  поводження  з безпритульними  тваринами на території Бобринецької  міської  територіальної  громади  на  2023 – 2025 роки

          13. Про внесення змін до Програми  благоустрою населених пунктів Бобринецької міської територіальної громади  на 2022-2025 роки"

          14.  Про внесення змін до Програми  інтеграції, соціальної адаптації та захисту внутрішньо переміщених, тимчасово переміщених та/або евакуйованих осіб які перебувають на тереторії Бобринецької міської територіальної громади  на 2022-2025 роки "

     15. Про поновлення дії пункту 4 «Обгрунтування шляхів і засобів розв’язання проблеми» в частині підпункту 4.4.1., та пункту 6 «Напрямок діяльності, завдання та заходи програми (порядок надання матеріальної допомоги)» в частині підпункту 6.4. та підпункту 6.16.1. Програми по наданню одноразової матеріальної допомоги мешканцям(-кам) Бобринецької міської територіальної громади, які опинилися в складних життєвих обставинах, соціальна підтримка учасників(-ць) антитерористичної операції і членів їх сімей, сімей загиблих учасників(-ць) АТО/ООС та вшанування пам`яті загиблих на 2020-2025 роки

        16.  Про внесення змін до рішення Бобринецької міської ради від  23 грудня 2022 року №1406 «Про бюджет Бобринецької міської територіальної громади на 2023 рік»

      Земельні питання

17. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель  м. Бобринець з метою формування земельної ділянки комунальної власності загального користування (КВЦПЗ – 07.09) орієнтовною площею 6,0 га.

  18. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель м. Бобринець з метою формування земельної ділянки комунальної власності загального користування (КВЦПЗ – 07.09) орієнтовною площею 21,0 га.

  1. Про припинення договору оренди земельної ділянки в зв’язку з набуттям права власності.
  2. Про затвердження проекту землеустрою та надання в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва терміном на 1 рік ТОВ «ТРОЯНДА».
  3. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 1 рік БОНДАРЕНКУ Станіславу Володимировичу.
  4. Про передачу земельної ділянки у постійне користування Комунальному підприємству Бобринецької міської ради «Комунальник» (кадастровий номер 3520810100:50:015:0035).
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ЖОСАН Таїсії Миколаївні.
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ПОНОМАРЕНКО Надії Іванівні.
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ЛИСЕНКУ Олександру Васильовичу.
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ДОВЖЕНКУ Василю Васильовичу.
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність БАЙЗДЕРУ Олександру Миколайовичу.
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність МАТЮХІНУ Василю Миколайовичу та МАТЮХІНІЙ Ніні Василівні.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ГРИЦЕНКО Ользі Миколаївні.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ШЕСТАКОВУ Сергію Григоровичу.
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність СОЛОМАСІ Яні Юріївні
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо об’єднання земельних ділянок   1 Державному пожежно-рятувальному загону Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області
  15. Різне.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь