Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулася чергова 36 сесія міської ради восьмого скликання

Дата: 24.04.2023 16:58
Кількість переглядів: 241

24 квітня під головуванням міського голови Леоніда Кравченка відбулася позачергова 36 сесія Бобринецької міської ради восьмого скликання.

Після відкриття сесії всі присутні в сесійній залі вшанували хвилиною мовчання бійців-героїв, які віддали життя у боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України.

У ході пленарного засідання було розглянуто питання порядку денного, яке було попередньо опрацьоване на засіданні постійної комісії міської ради, а саме:

  1. Про внесення змін до програми  підтримки і розвитку первинної та вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги, що надається комунальним некомерційним підприємством "Бобринецька лікарня" Бобринецької міської ради на території Бобринецької міської територіальної громади на 2021-2025 роки
  2. Про внесення змін до Програми програми фінансової  підтримки Бобринецького міського комунального підприємства "Міськводоканал" на 2022-2025 роки "
  3. Про внесення змін до Міської програми неформальної освіти для дорослих Бобринецької міської територіальної громади на 2021-2025 роки

         4.Про затвердження Програми соціально-економічного  розвитку Бобринецької міської територіальної громади на період до 2024 року

         5.  Про внесення змін до Плану діяльності Бобринецької міської ради   з підготовки проектів регуляторних  актів на 2023 рік

        6. Про затвердження щорічного ( проміжного )  звіту про хід виконання  комплексної  Програми цільового забезпечення призову громадян України на строкову службу за контрактом, на навчальні збори, з питань мобілізації, приписки юнаків до призовної дільниці та підтримки територіальної  оборони на 2022- 2025 роки

       7.Про затвердження  щорічного (проміжного) звіту про хід виконання Програми «Підтримки місцевого самоврядування у Бобринецькій міській територіальній громаді  на 2021 – 2025 роки»

         8.Про затвердження щорічного (проміжного ) звіту про хід виконання Програми розвитку малого та середнього підприємництва у Бобринецькій міській територіальній громаді на 2022 – 2025 роки

         9.Про затвердження щорічного (проміжного) звіту про хід виконання Програми «Безпечне місто» Бобринецької міської територіальної громади на 2021-2025 роки

        10. Про затвердження  складу  Молодіжної ради  при Бобринецькій міській раді  та погодження  Положення  про неї

        11. Про затвердження  детального  плану території

        12. Про затвердження  Програми  поводження  з безпритульними  тваринами на території Бобринецької  міської  територіальної  громади  на  2023 – 2025 роки

          13. Про внесення змін до Програми  благоустрою населених пунктів Бобринецької міської територіальної громади  на 2022-2025 роки"

          14.  Про внесення змін до Програми  інтеграції, соціальної адаптації та захисту внутрішньо переміщених, тимчасово переміщених та/або евакуйованих осіб які перебувають на тереторії Бобринецької міської територіальної громади  на 2022-2025 роки "

     15. Про поновлення дії пункту 4 «Обгрунтування шляхів і засобів розв’язання проблеми» в частині підпункту 4.4.1., та пункту 6 «Напрямок діяльності, завдання та заходи програми (порядок надання матеріальної допомоги)» в частині підпункту 6.4. та підпункту 6.16.1. Програми по наданню одноразової матеріальної допомоги мешканцям(-кам) Бобринецької міської територіальної громади, які опинилися в складних життєвих обставинах, соціальна підтримка учасників(-ць) антитерористичної операції і членів їх сімей, сімей загиблих учасників(-ць) АТО/ООС та вшанування пам`яті загиблих на 2020-2025 роки

        16.  Про внесення змін до рішення Бобринецької міської ради від  23 грудня 2022 року №1406 «Про бюджет Бобринецької міської територіальної громади на 2023 рік»

      Земельні питання

17. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель  м. Бобринець з метою формування земельної ділянки комунальної власності загального користування (КВЦПЗ – 07.09) орієнтовною площею 6,0 га.

  18. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель м. Бобринець з метою формування земельної ділянки комунальної власності загального користування (КВЦПЗ – 07.09) орієнтовною площею 21,0 га.

  1. Про припинення договору оренди земельної ділянки в зв’язку з набуттям права власності.
  2. Про затвердження проекту землеустрою та надання в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва терміном на 1 рік ТОВ «ТРОЯНДА».
  3. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 1 рік БОНДАРЕНКУ Станіславу Володимировичу.
  4. Про передачу земельної ділянки у постійне користування Комунальному підприємству Бобринецької міської ради «Комунальник» (кадастровий номер 3520810100:50:015:0035).
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ЖОСАН Таїсії Миколаївні.
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ПОНОМАРЕНКО Надії Іванівні.
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ЛИСЕНКУ Олександру Васильовичу.
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ДОВЖЕНКУ Василю Васильовичу.
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність БАЙЗДЕРУ Олександру Миколайовичу.
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність МАТЮХІНУ Василю Миколайовичу та МАТЮХІНІЙ Ніні Василівні.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ГРИЦЕНКО Ользі Миколаївні.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ШЕСТАКОВУ Сергію Григоровичу.
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність СОЛОМАСІ Яні Юріївні
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо об’єднання земельних ділянок   1 Державному пожежно-рятувальному загону Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області
  15. Різне.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь