Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Щодо приватизації обєкта малої приватизації

Дата: 30.03.2023 08:30
Кількість переглядів: 94

Фото без описуРегіональне відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях повідомляє, що до Переліку окремого майна, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 27.02.2023 №386 «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 04.01.2022 №1 «Про затвердження переліків об’єктів малої приватизації, що підлягають приватизації (із змінами)», включено об’єкт малої приватизації - окреме майно - комплекс будівель у складі: адмінбудівля (будівля інспекції), А, загальною площею 158,4 кв. м; гараж, Б; вбиральня, Д, за адресою: Кіровоградська обл., Кропивницький р-н, м. Бобринець, вул. 16 Березня, 74, що знаходиться на балансі Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області (код за ЄДРПОУ 40342220) (далі - об’єкт приватизації).

Процедура торгів (аукціон) з реалізації вказаного активу проходитиме на базі електронної торгової системи «Prozorro.Продажі» та відбуватиметься відповідно до вимог Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» (із змінами) та Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 №432 (із змінами).

Звертаємо увагу, що на період дії правового режиму воєнного стану, потенційному покупцеві, який зацікавлений в купівлі певного державного активу, необхідно надіслати лист про намір приватизації у довільній формі на адресу Регіонального відділення: вул. Глинки, 2, м. Кропивницький, 25009 та/або на електронну адресу: kropyvnytskyi.spfu@ukr.net, зразок додається.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь