Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Дата: 19.03.2023 08:30
Кількість переглядів: 274

Фото без описуШановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

У цей весняний день вітаємо вас з вашим професійним святом!

Сфера послуг – одна з найважливіших соціально значущих складових господарського комплексу нашої громади. Вдень і вночі, іноді навіть без вихідних, у складних погодних умовах, завдяки відданості своїй професійній справі, вам вдається підтримувати роботу всіх систем життєзабезпечення території нашої громади.

У цей непростий час ми ще більше почали цінувати роботу комунальників, які забезпечують водопостачанням, світлом, теплом, чистотою міста нашої громади. Раніше це були звичайні, повсякденні речі, а зараз для багатьох вони набули важливого значення. Як і праця комунальників. Залишитись під час війни на своїй роботі, сумлінно виконувати свої обов’язки на благо громади – це теж подвиг. Тому і усі працівники комунальної сфери нашої громади – герої. Тільки їх щоденний фронт – боротьба за благополуччя населення, комфорт і забезпечення їх найнеобхіднішим.

У цей день вкотре висловлюємо щиру повагу та вдячність за натхненну працю всім, хто працює у комунальній сфері нашої громади. Ви зробили і робите багато хороших справ і тільки зрідка отримуєте у відповідь слова вдячності. Тож, користуючись нагодою, дякуємо всім, хто працює у сфері комунальних послуг та побутового обслуговування населення нашої громади, за самовіддану, відповідальну та почесну працю на благо всіх мешканців громади.

Зичимо успіхів та нових здобутків у вашій важливій справі. Бажаємо вам та вашим родинам мирного неба, міцного здоров’я, сімейного затишку, наснаги, достатку та благополуччя.

З повагою Бобринецька міська рада, її виконавчий комітет та депутатський корпус


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь