Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем українського добровольця!

Дата: 14.03.2023 09:00
Кількість переглядів: 255

Дорогі добровольці-захисники!

Вітаємо вас із Днем українського добровольця! У календарі знаменних дат нашої держави це свято з’явилося у нелегкий для українців час − у час, коли у кровавій битві з агресором ми вимушені відстоювати своє право на самовизначеність і незалежність.

Саме ви – добровольці − відверті та палкі патріоти України першими прийняли на себе вогонь російських найманців. Тисячі звичайних українських громадян, кинувши власні справи і рушивши з барикад на Майдані Незалежності, змогли згуртуватися в добровольчі батальйони та у складний і трагічний для України час, коли агрессор ступив на нашу землю, першими стали на її захист.

Сьогодні більшість добровольців вже у формі Збройних Сил України продовжують захищати рідний край від загарбників. Своєю самовідданою службою і героїчними вчинками доводять, що неможливо скорити вільний народ, перемогти тих, хто готовий віддати за свободу найцінніше - життя.

Дякуємо вам за героїзм, жертовність і готовність у важкий для країни час стати до оборони України! Ви і сьогодні у перших лавах захисту незалежності та свободи нашої держави.

Бажаємо мирного неба, міцного здоров’я, благополуччя та злагоди вам і вашим родинам!

Нехай Господь оберігає і захищає вас від куль та снарядів, дарує силу і наснагу для боротьби за свободу і неподільність нашої держави!

Слава Україні!

Разом до перемоги!

З повагою Бобринецька міська рада, її виконавчий комітет та депутатський корпус


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь