Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

В Бобринці відбулася благодійна акція на підтримку ЗСУ

Дата: 06.03.2023 10:00
Кількість переглядів: 526

5 березня в Бобринецькій громаді проведено благодійну акцію «Разом до перемоги», головною метою якої став збір коштів на підтримку ЗСУ. Місце проведення акції - приміщення магазину «VARTO».

Чергову волонтерську ініціативу реалізували працівники комунальних закладів громади.

Під час Акції жителі та гості громади могли придбати смаколики, сувенірну продукцію, вироби ручної роботи, сфотографуватись біля фотозони, зіграти у безпрограшну лотерею. Серед іншого за символічну плату можна було отримати живі квіти, скуштувати смачний козацький бутерброд з салом, сучасні букети з метеликами та корисні і смачні мікси з сухофруктів. Була представлена продукція місцевих майстрів з бісероплетіння, в’язані м’які іграшки, картини, прикраси та багато іншого, що виготовили працівники міських закладів освіти та культури.

Зустрічала відвідувачів магазину карта України, де кожен охочий міг скласти пазл з областей.

Працівники закладів освіти і культури проводили майстер-класи творчості. Вихователі разом з дітьми створювали букети для матусь до Міжнародного жіночого дня, розфарбовували дерев’яні фігурки, бавились із кінетичним піском та пасочками.

На виставці була представлена продукція, яку виготовляють працівники міських навчальних закладів для наших захисників: горіхи з медом, варення, фруктові чаї, супові набори, каші тощо. Зазвичай, ці набори і багато іншого щотижня відправляється нашим військовим.

Бобринецька громада всіма шляхами допомагає ЗСУ, адже наша безпека і спокій залежить від військових, які у нестерпних умовах відстоюють право українців на вільне та мирне життя!

Протягом чотирьох годин організаторам акції вдалося зібрати понад 18 тисяч гривень!

Щира вдячність магазину VARTO за надане місце для проведення Акції, учасникам заходу та усім, хто підтримав гривнею наших захисників – Збройні сили України!

Разом до перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь