Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради

Дата: 21.02.2023 16:30
Кількість переглядів: 478

21 січня 2023 року відбулося засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради під головуванням міського голови Леоніда Кравченко.

На засіданні члени виконкому заслухали питання:

1. Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради "Про внесення змін до програми будівництва, капітального ремонту, реконструкції та модернізації об’єктів комунальної власності і соціально-культурного призначення Бобринецької міської територіальної громади на 2022-2025 роки".

2. Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради "Про внесення змін до програми  природоохоронних заходів Бобринецької  міської територіальної громади на 2020-2025 роки Програма підтримки місцевого самоврядування у Бобринецькій міській територіальній громаді на 2022-2025 роки".

3. Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради «Про затвердження Програми забезпечення та створення умов для здійснення права безоплатної передачі громадянам квартир (будинків), житлових приміщень у гуртожитках Бобринецької міської територіальної громади на 2023-2025 роки».

4. Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради "Про затвердження програми підтримки органів виконавчої влади на 2023 рік".

5. Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради "Про внесення змін до програми  підтримки місцевого самоврядування у Бобринецькій міській територіальній громаді на 2022-2025 роки ".

6. Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради "Про внесення змін до програми «Безпечне місто» Бобринецької міської територіальної громади на 2022-2025 роки".

7. Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради "Про внесення змін до програми  підтримки і розвитку первинної та вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги, що надається комунальним некомерційним підприємством "Бобринецька лікарня" Бобринецької міської ради на території Бобринецької міської територіальної громади на 2021-2025 роки".

8. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Бобринецька лікарня» Бобринецької міської ради за 2022 рік.

9. Про  схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради "Про затвердження міської цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання на 2023-2025 роки».

10. Про  схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради "Про внесення змін до рішення Бобринецької міської ради  від 23 грудня 2022 року № 1406 "Про  бюджет Бобринецької міської територіальної громади на 2023 рік".

11. Про підсумки роботи зі зверненнями громадян, що надійшли до Бобринецької міської ради за 2022 рік.

12. Про безоплатну передачу майна на балансовий облік КП «Комунальник» Бобринецької міської ради.

13. Про безоплатну передачу майна на балансовий облік  відділу освіти, культури, молоді та спорту Бобринецької міської ради.

14. Про затвердження акту приймання – передачі.

15. Про затвердження акту приймання – передачі.

16. Про безоплатну передачу майна.

17. Про надання статусу дитини-сироти.

18. Про встановлення опіки над дитиною-сиротою та її майном.

19. Про надання дозволу органу опіки та піклування Бобринецької міської ради.

20. Про затвердження висновку органу опіки та піклування Бобринецької міської ради.

21. Про затвердження висновку органу опіки та піклування Бобринецької міської ради.

22. Про встановлення тарифів на платні соціальні послуги, що надаються комунальною установою «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бобринецької міської ради на 2023 рік.

23. Про затвердження акту приймання – передачі.

24. Про затвердження акту приймання – передачі.

25. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 25 травня 2021 року № 201 «Про утворення постійно діючої комісії із встановлення факту отруєння бджіл».

26. Про організацію проведення конкурсу по визначенню виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території  Бобринецької міської територіальної громади.

27. Про виділення 1/3 частини житлового будинку, прибудови та сараю в окреме домоволодіння та окрему адресу.

28. Про дозвіл на риття траншеї та прокладання газопроводу до житлового будинку за заявою громадянина Лапи О.М.

29. Про дозвіл на видалення зелених насаджень на території міста Бобринець за заявою громадянина Вороного В.О.

30. Про дозвіл на видалення зелених насаджень на території міста Бобринець за заявою громадянки Саросєки Т.В.

31. Про погодження встановлення куполу цирку «Шапіто» та проведення масового заходу на території Бобринецької міської територіальної громади в період дії воєнного стану.

32-82. Про встановлення піклувальника.

83-108. Про виділення одноразової матеріальної допомоги

109. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь