Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

У НАШІЙ ПАМ'ЯТІ ВОНИ НАЗАВЖДИ ЗАЛИШИЛИСЬ

Дата: 20.02.2023 17:07
Кількість переглядів: 527

Фото без описуНебесна Сотня – герої незборені,

Найкращі, найвідважніші сини,

Яскравим сяйвом в небі засвітились,

Щоб інші мріяли, любили і жили…

Сьогодні вся країна вшановує памʼять Героїв Небесної Сотні.

Небесна сотня стала прикладом самопожертви в ім'я вищих ідеалів, одним із яких була гідність.

День Героїв Небесної Сотні - це нагадування про високу ціну нашої свободи і про цінності, за які ми воюємо.

З метою гідного вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні 20 лютого 2023 року у закладах освіти міста проведено інформаційно-просвітницькі, виховні тематичні заходи: покладання квітів до меморіальних дошок, інформаційні вісники, усні журнали «Події, що змінили світ», години пам’яті, уроки Мужності  «Небесна Сотня – в пам'яті назавжди», круглий стіл «Люди, які змінили хід історії», дискусійний клуб «Хто такий патріот?», перегляд та обговорення тематичних фільмів «Ангели майдану», «Чміль», майстер клас «Янгол-охоронець для Героя», інформаційно-тематичні виставки, акція «Подаруй свого Янгола Героям Небесної сотні», фотовиставка «Це зорі твої, Україно!», створення відеоролика «Небесна сотня журавлина», флешмоб «Зав’яжи стрічку Пам'яті на честь Героїв», зустріч з Віктором Чміленком, сином Героя Небесної Сотні.

У закладах культури громади проведено експрес-хвилинку «Герої нашого часу», виховні години «Гідності хай промінь не згасає», година пам'яті «Небесні ангели».

Нехай пам'ять про Героїв Майдану гуртує нас сьогодні та допомагає подолати всі перешкоди у боротьбі за Свободу, Гідність і Перемогу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь