Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ДЕНЬ ЄДНАННЯ

Дата: 16.02.2023 16:31
Кількість переглядів: 472

Фото без описуМи всі одна сім’я,

Єдина ми родина –

Мільйони різних «Я»,

А разом – Україна!

Українці всі різні: різного віку, різної статі, з різних міст, різних професій, різних талантів, різних знань, різних релігій, проте об’єднує нас одне бажання: жити в мирі, однією дружною та щасливою родиною. І на все це ми маємо повне право.

16 лютого - День єднання в Україні. Сьогоднішнє свято стало символом єднання великого народу, сили і могутності, взаємоповаги і розуміння, чистого мирного неба для всіх українців!

З метою формування у молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття любові до України, пошани до видатних вітчизняних історичних діячів, готовності до виконання громадянських і конституційних обов’язків у закладах освіти міста проведено тематичні заходи: ранкове коло єднання, тематичні заняття «Я - громадянин України», виготовлення лепбука «Моя Україна», руханки «Україна - це ми!», акцію «Долоньки миру», флешмоб «Вервичка братерства», бесіди «День єдності. Ми - українці!», інформаційні вісники «Ми – разом! Ми – єдині! І в цьому наша сила!», усні журнали «Україна - єдина країна», години спілкування «День єднання країни»; виховні години «Єднаймося заради щасливого майбутнього!», патріотичні години «Єднання заради Незалежності», круглі столи «В єдності сила», зустрічі із ветеранами Афганської війни «Ми- єдині, ми – за мир», ланцюг єднання «У єдності сила і правда», флешмоб «Стяг єдності», тематичні виставки у шкільних бібліотеках «Твори, що єднають націю»; міжгрупові змагання з волейболу та гирьового спорту у комунальному закладі «Дитячо-юнацька спортивна школа», приурочені до Дня єднання.

Участь у таких заходах формує у дітей відчуття гордості за свою державу, за досягнення країни, почуття поваги до її захисників, любові до свого народу, рідного краю.

У закладах культури громади проведено історичну бесіду та інформаційно-патріотичну виставку «В єднанні сила нескорених», майстер-класи по виготовленню оберегів для захисників «Ангели єднання» та «Патріотичний брелок», конкурс малюнка «Єдина, непереможна Україна!», флешмоб «В єдності наша сила!», ланцюг єднання «Покажемо світу нашу єдність».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь