Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ДЕНЬ ЄДНАННЯ

Дата: 16.02.2023 16:31
Кількість переглядів: 484

Фото без описуМи всі одна сім’я,

Єдина ми родина –

Мільйони різних «Я»,

А разом – Україна!

Українці всі різні: різного віку, різної статі, з різних міст, різних професій, різних талантів, різних знань, різних релігій, проте об’єднує нас одне бажання: жити в мирі, однією дружною та щасливою родиною. І на все це ми маємо повне право.

16 лютого - День єднання в Україні. Сьогоднішнє свято стало символом єднання великого народу, сили і могутності, взаємоповаги і розуміння, чистого мирного неба для всіх українців!

З метою формування у молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття любові до України, пошани до видатних вітчизняних історичних діячів, готовності до виконання громадянських і конституційних обов’язків у закладах освіти міста проведено тематичні заходи: ранкове коло єднання, тематичні заняття «Я - громадянин України», виготовлення лепбука «Моя Україна», руханки «Україна - це ми!», акцію «Долоньки миру», флешмоб «Вервичка братерства», бесіди «День єдності. Ми - українці!», інформаційні вісники «Ми – разом! Ми – єдині! І в цьому наша сила!», усні журнали «Україна - єдина країна», години спілкування «День єднання країни»; виховні години «Єднаймося заради щасливого майбутнього!», патріотичні години «Єднання заради Незалежності», круглі столи «В єдності сила», зустрічі із ветеранами Афганської війни «Ми- єдині, ми – за мир», ланцюг єднання «У єдності сила і правда», флешмоб «Стяг єдності», тематичні виставки у шкільних бібліотеках «Твори, що єднають націю»; міжгрупові змагання з волейболу та гирьового спорту у комунальному закладі «Дитячо-юнацька спортивна школа», приурочені до Дня єднання.

Участь у таких заходах формує у дітей відчуття гордості за свою державу, за досягнення країни, почуття поваги до її захисників, любові до свого народу, рідного краю.

У закладах культури громади проведено історичну бесіду та інформаційно-патріотичну виставку «В єднанні сила нескорених», майстер-класи по виготовленню оберегів для захисників «Ангели єднання» та «Патріотичний брелок», конкурс малюнка «Єдина, непереможна Україна!», флешмоб «В єдності наша сила!», ланцюг єднання «Покажемо світу нашу єдність».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь