Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 16.02.2023 08:27
Кількість переглядів: 185

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб  підприємців та громадських формувань: КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "БОБРИНЕЦЬКА ЛІКАРНЯ" БОБРИНЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, 27200, Україна , Кіровоградська обл., Кропивницький р-н., м. Бобринець, вул. 16 Березня, буд. 82; код за ЄДРПОУ  01995108

 2.   Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником  разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): КОД  Основного словника національного класифікатора України 021:2015 09110000-3 Тверде паливо (Пелети паливні).

 3. Ідентифікатор закупівлі: ID: UA-2023-02-14-004111-a

4. Відкриті торги з особливостями;

5. Очікувана вартість закупівлі:   324 000 грн. 00 коп. (  Триста двадцять чотири тисячі грн 00 коп.) з ПДВ; 

    Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України затверджена примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі від 18.02.2020 №275, якою передбачені методи визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: 1) здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо; 2) отримання комерційних (цінових ) пропозицій від виробників, офіційних представників (дилерів), постачальників; 3) у разі обмеження конкуренції на ринку певних товарів та враховуючи їх специфіку при розрахунку використовуються ціни попередніх закупівель аналогічного товару та/або минулих періодів (з урахуванням індексу інфляції, зміни курсів іноземних валют). Відповідно до вказаної методики, при визначені очікуваної вартості предмету закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося із застосуванням одного з методів вищевказаного порядку, а саме проведений моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо.

5. Обсяги закупівлі  45 тонн

6. Строк поставки – по 31.03.2023 року включно.

7. Товар має  відповідати наступним вимогам:

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики    предмета закупівлі та технічна специфікація до предмета закупівлі

  ДК 021:2015 –  09110000-3  Тверде паливо (пелети паливні)

 

         Технічні вимоги : дані технічні вимоги є невід'ємною складовою пропозиції учасника торгів. Оформляються на фірмовому бланку за підписом керівника або уповноваженого представника (підприємства, установи, організації) та скріплюються мокрою печаткою (у разі наявності, на підтвердження того, що він ознайомлений з технічними вимогами та погоджується з ними).

 

             Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерної пропозиції документи, які підтверджують відповідність пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам для належної поставки товару:

1.Пелети паливні повинні бути виготовлені з лушпиння соняшнику

2. Обсяги закупівлі:   45 тонн

3. Технічні та якісні характеристики товару – Пелети паливні з лушпиння соняшнику

 

Пелети паливні з лузги соняшника без домішок

Характерно для соняшникового лушпиння без стороннього запаху (плісняви, затхлості, горілого) згідно ДСТУ 7124:2009, ГОСТ.

Гранули циліндричної форми.

Довжина

До 50 мм

Ширина/висота

Від 4 до 15мм

Зольність 

Не більше 4%

Волога 

не більше 12 %

Теплота згорання 

не менше ніж 15,0 МДж/кг

Кількість пилу й осипу (механічна міцність)

не більше 5%

 

Масова частка загальної сірки

не більше 0,23%

Об’ємна (насипна) щільність

не менше 500 кг/м3

Токсичність

Не дозволено

Упаковка

Мішки вагою не більше 50 кг.

Сировина

соняшник

Примітка

у складі пелет з лушпиння соняшнику не допускаються сторонні матеріали (такі як клей, пластмаси, мінеральні домішки, металеві включення та інші). Гранули мають зберігати цілісність.

4. Для підтвердження відповідності пелетів паливні з лушпиння соняшнику усім технічним характеристикам, встановленим Замовником, учасник надає у складі тендерної пропозиції наступні документи:

- сертифікат якості, або протокол випробувань, із зазначенням фактичних технічних характеристик товару, виданий не раніше 2022 року на ім’я учасника, або виробника;

- свідоцтво про належність товару до альтернативного палива, видане уповноваженим органом на ім’я учасника, або виробника;

- висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи на товар, що закуповується замовником у відповідності до вимог документації, виданий на ім’я учасника, або виробника;

- сертифікат відповідності на товар, що є предметом закупівлі за даними торгами, виданий на ім'я учасника торгів або виробника уповноваженим органом з сертифікації.

Якщо будь-який із вищезазначених документів, виданий на ім’я виробника товару, учасник повинен надати лист від даного виробника на ім’я учасника з дозволом на використання цього документа для участі в даних торгах, із зазначенням ідентифікатора закупівлі.

- гарантувати якість товару – довідка у довільній формі, підписана уповноваженою особою Учасника та завірена печаткою;

5. Поставку товару Постачальник повинен забезпечити власним транспортом. Доставка товару здійснюється частинами, за заявкою Замовника протягом 5(п'яти) календарних днів з моменту отримання заявки, за адресою вказаною в заявці. Поставка повина бути здійснена постачальником у робочі дні та години Замовника.

Адреса поставки: КНП "Бобринецька лікарня" м. Бобринець вулиця 16 Березня, 82

- Надати гарантійний лист, в якому учасник гарантує поставити замовнику товар у необхідній кількості та в установлені строки.

6. В тендерній пропозиції ціни вказуються за кожну одиницю виміру товару (1 тонна), який пропонується для постачання із урахуванням кількості та найменувань, що вимагаються замовником та остаточно виводиться підсумкова ціна тендерної пропозиції.

Ціна тендерної пропозиції включає:

  • податки і збори (обов’язкові платежі), що сплачуються або мають бути сплачені;

  • зважування товару;

  • навантаження товару;

  • розвантаження товару;

  • поставку товару на адресу замовника транспортом Постачальника;

  • вартість тари;

  • інші витрати, передбачені чинним законодавством для товару даного виду.

7. Строк (термін) поставки товару: по 31.03.2023р.

 

У разі якщо у найменуванні товару наявні посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника –  найменування товару слід читати із словосполученням «або еквівалент».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь