Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Благодійна акція «Разом до перемоги» на підтримку ЗСУ

Дата: 13.02.2023 08:14
Кількість переглядів: 637

Фото без опису12 лютого в Бобринецькій громаді проведено благодійну акцію «Разом до перемоги», головною метою якої став збір коштів на підтримку ЗСУ. Місце проведення акції - приміщення магазину «VARTO».

Жителі та гості громади, кожен охочий могли пожертвувати кошти й сфотографуватись біля тематичних фотозон до Дня Святого Валентина або композиції із державними символами України, зіграти у безпрограшну лотерею, придбати вироби ручної роботи. Серед таких виробів були справжні шедеври з бісеру, в’язані м’які іграшки, картини, прикраси та багато іншого, що спеціально виготовили працівники міських закладів освіти та культури. Охочі могли скуштувати смаколики.

Не забули і про малечу: для дітей було організовано творчі майстер-класи та ігри. Тож дорослі купували сувеніри, а дітки розважались, виготовляючи свічки з формованої вощини, розфарбовували імбирні печива з українськими мотивами, бавились із кінетичним піском та пасочками, малювали на обличчях український прапор чи інші бажані візерунки.

Активним учасником акції стала молодь. Відвідувачі благодійного заходу охоче купували патріотичні вироби під музичну гру й енергійні, патріотичні українські пісні у виконанні Бобринецького молодіжного центру «48_32» та під музичний супровід працівників міських закладів освіти та культури.

До акції долучився Михайло ШЕВЕЛЬ, який тимчасово проживає в Бобринці, але його рідний дім знаходиться на окупованій нині Херсонщині. Хлопець вміє грати на сопілці, й залюбки продемонстрував свій талант, зібравши на потреби ЗСУ кількасот гривень.

Також на виставці була представлена продукція, яку виготовляють працівники міських навчальних закладів для наших захисників: горіхи з медом, варення, фруктові чаї, супові набори, каші тощо. Зазвичай, все це щотижня доставляється нашим військовим на передову.

Приємно відмітити, що ініціатива не залишила байдужими жителів громади. Протягом чотирьох годин організаторам акції вдалося зібрати 24 000 гривень!

Щира вдячність магазину VARTO за надане місце для проведення акції, учасникам заходу та усім, хто підтримав участю й гривнею наших захисників – Збройні сили України!

Разом до перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь